Om Bekkestua fekting

Bekkestua fekting ble etablert i 2018 etter å ha vært utviklet siden 2016 av Njård fekting.  Vi er foreløpig en liten, men ambisiøs fekteklubb. Vi starter opp nybegynnerkurs to ganger i året, for både gutter og jenter i alle aldre. Vi starter som regel opp en uke etter skolestart. Vi trener på Stabekk skole. Målet er å bli en av de ledende fekteklubbene i Norge. I Asker og Bærum bor det mer enn 250 000 mennesker og Bekkestua fekting er den eneste klubben her. Vi har sterke ambisjoner om å vokse gradvis. Det er stor sannsynlighet for at vi får egne fektelokaler i Nye Nadderud Stadion fra 2024. Bærum kommune vil at det skal være en idrettspark og Bærum Idrettsråd har innstilt på at vi får lokaler her som vi kan disponere 24t i døgnet og 365 dager i året. 

Inntill videre er vi fornøyd med å ha et fektetilbud på Stabekk barneskole i gymsalen. Den fungerer meget bra. 

Vi har trivsel og glede som et hovedmotiv for vårt tilbud, samtidig som vi har klare og presise planer for utvikling av fekternes ferdigheter, slik at de mestrer stadig nye teknikkker og kan delta med stor glede i de første konkurransene. I løpet av et semester deltar vi på regionale fektestevner som Vinter- og Vårstøtet, Angelini Cup, Zorro Cup og Nøtterøy Cup. Barn kan delta på regionale konkurranser og idrettsarrangementer fra det året de fyller 9 år, ref. barneidrettsbestemmelsene. Vi vil også samarbeide med naboklubber om samlinger og aktiviteter. 

Sosialt

På slutten av hvert semester er det vinter-/sommeravslutning i klubben med intern fektekonkurranse og premie til alle, etter premieutdeling har vi felles middag med trenere,fektere og foreldre på Egon, eller tilsvarende. Dette har blitt en hyggelig tradisjon som både store og små setter pris på. 

Sosial media

Dere finner mer om oss på våre hjemmesider på Facebook. Gruppen heter "Bekkestua Fekting" og alle medlemmene anbefales å bli medlem. Vi har også en mer offentlig side som heter "Fekting i Bærum". Lik siden og del med andre.